Kiinteistöpalvelut Keravan seudulla – kuntoarviot, energiatodistukset yms.

Insinööritoimisto Antero Oy tarjoaa erilaisia kiinteistöpalveluita, jotka tukevat pitkäjänteistä kiinteistöstä huolehtimista ja turvallista myyntiä. Meiltä saat ripeästi asiantuntemuksella tehdyt kuntoarviot, energiatodistukset, vedeneristystarkastukset, lämpökuvaukset ja KNX-ohjelmoinnin.

Kiinteistön kuntoarviot

Teettämällä kiinteistön kuntoarvio selvitetään ensisijaisesti sen korjaustarpeet. Esimerkiksi kiinteistön energiatehokkuutta, sisäilman laatua ja turvallisuutta koskevan selvityksen perusteella voidaan tehdä aikataulu ja kustannusarvio korjauksille.

Kiinteistön lämpökuvaukset

Lämpökamera paikallistaa kiinteistön ilmavuodot rakenteita rikkomatta. Lämpökuvauksen avulla selviää myös lämmöneristyksen kunto ja kylmäsillat. Se voi auttaa löytämään myös kosteusvaurioita.

Kiinteistön vedeneristystarkastukset

Selvitämme onko kiinteistösi vedeneristystyöt tehty asianmukaisesti viranomaismääräyksiä noudattaen. Esimerkiksi pesutiloissa ja keittiössä tehdyn tarkastuksen tarkastuspöytäkirjan voi liittää kiinteistön myyntiasiakirjoihin.

Kiinteistön energiatodistukset

Insinööritoimisto Antero Oy:ltä saat kiinteistöllesi energiatodistuksen, jonka avulla voidaan vertailla rakennusten energiatehokkuutta. Vertailu perustuu rakennuksen ominaisuuksiin, joten asukkaiden energiankulutustottumukset eivät vaikuta siihen.

KNX-Ohjelmointi

Olemme erikoistuneet myös KNX-järjestelmien suunnitteluun ja ohjelmointiin. Meiltä saat siis standardoidun järjestelmän älykkäiden kiinteistön ohjauksien toteuttamiseksi. KNX-järjestelmän ohjelmoinnilla voidaan toteuttaa esimerkiksi haluamasi valaistuksenohjaus kotiisi tai säädellä eri huoneiden lämmitystä tai jäähdytystä.

Ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Insinööritoimisto Antero Oy
Vetehisentie 16 b
04230 Kerava

Y-tunnus: 26325743
Puh: +358406683830

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Insinööritoimisto Antero Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.